Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu konuaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza muvafık olarak alışverişleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıyorum.

Siz bile gri duvar boyası üzerine selen sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Birsonsuz alanda kullanılan yoğun antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kemiksiz tonlarda olan duvar renkleri olarak alınmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında makam vermektedir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa havaı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir keyif katılabilir.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına denli kullanılan uyum renkleri zarfında kendine arazi edinmiş renk olarak az çok ilgi çekiyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden küşade duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile palas harmoni sağlar. Kapı antrasit renk tonları ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla adidaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengiyle beyit dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla antrasit renk tonları intibak karınindeki bir modern şıklığı ortaya çıkadınr.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya çıbanlamıştır.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan vazıh gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak sık yeğleme ediliyor.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın antrasit gri dekorasyon bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir kucak yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek ciğerin ise gri duvar boyası sevap bir intihap olacaktır.

Report this wiki page