Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın yönı gün eklenen öteki renklerden dominant olarak kullanılan renk zir tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı erdemli ise yeşil zir tonlu olur, kırmızı büyüklükı ali ise pembe alt tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine boşluk atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşün karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı bilgelik bildirmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı hata yapmadan satın alabilirsiniz.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği valörına hasılat.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar özge renklerle uyumlu bir renktir.

çil çil ve ilişik çeken bir gri tonu olan balkı gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil çekici rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Koz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek midein kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve refahlı bir hava oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar antrasit duvar boyas dileriz.

Zahir birbirine medlul ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki antrasit renk tonları rengi bir arada almak için kazançlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan sprey boya beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile intibak sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birhayli farklı tarzda dekorasyona uyum sağlaması nedeniyle sıkça tercih edilir.

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı henüz yürekli ve endüstriyel bir cazibe katkısızlayacaktır.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına kâmil bir harmoni katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer katar.

Report this wiki page