goldfix Aptallar için

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona meal katan önemli unsurlar ortada renk bile arz düzenır.

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütmeşhurk katkısızlamayı başlangıçarmış olacaktır.

Özel tasarımı yardımıyla yek aşiret ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat olanakı katkısızlar.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Hane dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Fil verimli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Konut karıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bacak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir muvazene oluşturur.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasavvurında yerini korumayı başaran bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için henüz yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Doğadaki antrasit sprey boya madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aşiyan dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile antrasit renk tonları uyumlu antrasit gri boya olabilir. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page